workshop

communiceren met walvissen en dolfijnen

Een helende reis naar je hart

Zie ook:praten met dieren

terug naar wereldgift.nl

WORKSHOP
                                           Communiceren met Walvissen en Dolfijnen           
                                                     Een helende ervaring
                                               
Deze workshop biedt je de mogelijkheid om van hart tot hart-van ziel tot ziel-kennis te maken met deze bijzondere wezens van de zee.Laat je verrassen op deze innerlijke ontdekkingsreis naar je hart,waar je ook je dolfijnengids zult ontmoeten.

Dolfijnen zijn  Meesterhealers en worden ook wel de Engelen van de zee genoemd.Ze zijn hier gekomen om mensen te helpen en de Aarde te helen en om ons te helpen de overgang te maken naar de volgende dimensie.

Walvissen hebben een sterke aardebinding en ze dragen en bewaren de informatie van de Aarde en ze zijn samen met de dolfijnen gekomen om ons bewust te maken.
Doormiddel van geleide meditatie en trancereizen m.b.v.de trommel word je meegenomen naar hun fascinerende wereld en zul je de speelsheid,liefde , overvloed en heling van de dolfijnen en het gevoel van EENHEID met ALLES van de walvissen ervaren.

Tijdens een dreamtimeklankhealing aan het eind van de middag,zul je ook de krachtige werking van Dolphin en Whale Energy Healing leren kennen.

praktische informatie
Ook deze keer zal Carien onze gastvrouw zijn op haar prachtige boerderij in het landelijke Wijhe,maar de workshop zal ik geven met een andere vriendin:Marjan Vrins,waarmee ik samen de opleiding tot Dolphin Energy Practitioner heb gevolgd bij de Dolphin Healing Hearts School van Linda Shay uit Amerika.

Info en opgave
De kosten verbonden aan de workshop zijn € 85,- euro inclusief koffie en thee.Graag je eigen lunch meenemen.
Voor de dreamtimeklankhealing is een eigen ligmatje en dekentje aan te raden.
Tijd: van 10 tot 17 uur.

De eerstvolgende data zijn:

Je kunt je aanmelden bij :
Gerda van Gemert
J. vd Vondellaan 35
3705 JB Zeist
tel.: 030-6958188
fax.: 030-2319277
e-mail:
gerdavangemert@hetnet.nl

De aanmelding geldt pas als de betaling is ontvangen. Volledige restitutie bij afmelding twee maanden tevoren en voor het halve bedrag bij een maand tevoren, minus 15,- administratiekosten.