Bruiloft trends voor het jaar 2020

Ben jij ten huwelijk gevraagd? Gefeliciteerd! Grote kans dat je nu gaat beginnen met het voorbereiden van je bruiloft. Hier gaat veel tijd in zitten, want er zijn veel zaken waar je aan moet denken en die je moet regelen. Met een beetje goede voorbereiding ben je al snel maanden bezig. Om alvast wat inspiratie op te doen, hebben wij een aantal trends verzameld voor het nieuwe jaar. Doe er je voordeel mee!

Decoratie

Dit is elk jaar weer een terugkomend onderdeel in bruiloft trends. Voor elke bruiloft wordt er veel aandacht besteed aan de decoratie en accommodatie. Veel bruidsparen stellen van de voren een thema op en kiezen een aantal basiskleuren, waardoor alles bij elkaar past. Meestal zijn dit lichte pastel kleuren, zoals mintgroen of babyblauw. Ook gaan we in het nieuwe jaar meer bloemstukken zien er versiering. De meeste trouwlocaties worden omgetoverd tot een heus paradijs met ballonnen en bloemstukken in de kleuren van het thema.

Voor de gasten

Bedenk goed van te voren hoeveel gasten je gaat uitnodigen voor je bruiloft. Hierna is het tijd om iedereen uit te nodigen. Maak van de uitnodiging een feestje! Dit kun je doen door de kleuren van het thema terug te laten komen in de uitnodiging. In deze kaart beschrijf je de datum waarop je gaat trouwen. Dit is een voorlopige kaart, zodat mensen vast de datum vrij kunnen houden. Pas een tijdje later volgt de echte trouwkaart, meestal één tot twee maanden voor de bruiloft. Hierin beschrijf je wat meer details. Over het thema bijvoorbeeld of geef een aantal suggesties voor een origineel huwelijkscadeau. Wat we in 2020 steeds meer gaan zien, zijn trouwkaarten van een bijzonder formaat. Bijvoorbeeld gevouwen of afsnijkaarten. Hierbij plaats je een foto aan de binnenkant en wordt een strook aan de voorkant afgesneden, waardoor je de foto ook al vanaf de buitenkant kan zien.

Foto:

https://www.pexels.com/nl-nl/foto/binnen-binnenshuis-bruid-bruidegom-256737/