Cadeaus voor mannen waar je hem wel blij mee maakt

Het geven en krijgen van cadeaus is altijd leuk, vooral wanneer dit een uniek cadeau is waar de persoon ook echt iets aan heeft. Voor mannen kan het soms lastig zijn een origineel en leuk cadeau te verzinnen, je komt al snel uit bij een paar sokken, een luchtje of een bierpakket. Een beetje afgezaagd, vind ik persoonlijk. Daarom in deze blogs een paar originele cadeautips die niet afgezaagd zijn. Lees snel verder!

Een bluetooth (key) finder

Ik weet niet of het aan mij ligt, maar de meeste mannen in mijn leven zijn ontzettend vaak hun sleutels kwijt. En als het hun sleutels niet zijn is het wel hun portemonnee of mobiel. Een cadeau waar ze echt iets aan hebben is een bluetooth key finder, je hebt deze in verschillende soorten en prijsklassen. Je kunt deze tags aan een sleutelhanger, of bijvoorbeeld in een portemonnee of werktas stoppen. Aan de hand van een app kan je een geluid laten afspelen uit de tag, en tevens kun je aan de hand van GPS zien waar de tag zich bevindt. Handig voor iemand die van zijn spullen verstoppen een sport heeft gemaakt, en tevens handig tegen diefstal. 

Kleding

Gelukkig draagt iedereen kleding, dus een bruikbaar cadeau is dit zeker. Wanneer je een cadeau wilt geven waar je partner, vriend of familielid echt iets aan heeft kan je bijvoorbeeld kiezen voor fijne kwalitatieve jas. Een airforce winterjas heren is voor de jonge (en hippe oudere) mannen een onmisbaar winter item. Niet alleen stylish, ook van enorm goede kwaliteit. Je cadeau zal dus niet na een paar keer gebruiken in de afvalbak belanden. Bij de webshop JHP fashion kun je de hipste merken zoals malelions, cruyff of kenzo kopen. Wat voor stijl de man in kwestie ook heeft, er zit zeker iets tussen waarmee je een onvergetelijke indruk achterlaat. 

Een baard/snor set

Misschien niet toepasselijk voor elke man, want helaas is niet iedereen gezegend met een volle baardgroei. Maar mocht de ontvanger van je cadeau nou wel een baard of snor hebben, is een verzorgingsset hiervoor een ontzettend leuk cadeau. De sets bestaan meestal uit een olie, een kam en borstel, een balsem en een styling schaar. Met dit pakket ben je origineel en zorg je ervoor dat hij extra goed voor de dag komt. Wanneer je dit cadeau voor je partner koopt is dit op eigen risico, want de kans dat menig mens zich op hem en zijn perfecte baard of snor stort zit er zeker in. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *