Cadeautips voor mannen

Als vrouw heb je vaak een ruime inspiratie aan cadeau ideeën, maar dan vooral voor vrouwen… Voor mannen blijkt het altijd wat lastiger te zijn om iets leuks te verzinnen. Vaak maken mannen het ons ook niet zo makkelijk, want waar vrouwen vaak een lange en duidelijke verlanglijst klaar hebben liggen, zeggen zei vaak ‘verras me maar’. Nou ‘verras me maar’ is makkelijker gezegd dan gedaan en daarom helpen wij je een eindje op weg! Lees vooral verder voor wat ideeën.

Gadgets

Elke man houdt wel van gadgets! Maar natuurlijk heeft ook iedere man weer een andere hobby. Maar met die cadeau idee kom je al een heel eind als je het linkt aan een specifieke hobby! Namelijk, houdt jouw man van avonturen in de natuur: geef een verrekijker of mooi kompas. Houdt jouw man van fotografie: geef een speciale lens voor op camera of telefoon. Of is jouw man een grote muziek fan: koop een nieuwe box of mooie bluetooth oortjes! Genoeg gadget cadeaus voor mannen te verzinnen zoals je ziet.

Actieve uitjes

Oké, misschien dat er ook mannen zijn die wat minder materialistisch zijn. Deze mannen maak je dan blijer met een leuke activiteit in plaats van een mooie gadget. Activiteiten kun dan sportief zijn, zoals mountainbiken, duikcursus, parachutespringen (voor de echte waaghalzen). Maar misschien verras je jouw man wel met een heerlijke wijnproeverij, een gezellige avond bowlen of luxe uiteten. Ook met een ‘uitje’ als cadeau kan je perfect rekening houden met de hobby’s van jouw man.

Ook zin gekregen om jouw man met een mooi verjaardagscadeau te verrassen? Kijk hier voor nog meer cadeau-inspiratie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *