De beste accessoires voor mannen

Mannen en mode gaan niet altijd goed samen. Toch zijn er steeds meer mannen die zich tegenwoordig bewust van de positieve effecten van een goed uitgekozen outfit. Wanneer je stijlvol en modieus de deur uit gaat zal dit een positieve invloed hebben op je romantische en professionele leven. Tegelijkertijd zal het ook een positieve invloed hebben op je zelfvertrouwen. Natuurlijk zijn er heel veel tips te geven met betrekking tot kleding en de gehele outfit, maar in dit artikel willen we op een aspect focussen dat door veel mannen over het hoofd wordt gezien, accessoires. Accessoires kunnen juist van heel veel gewone outfits iets bijzonders maken en maken een outfit je ook helemaal eigen. Daarom bespreken we in dit artikel de beste accessoires voor mannen.

Manchetknopen

Manchetknopen worden gedragen bij een net pak op formele gelegenheden en in zeer professionele situaties. Alhoewel manchetknopen op het eerste gezicht niet zeer veel opvallen, kunnen ze veel bijdragen aan de look van een outfit. Er hangen aan het dragen van manchetknopen ook wel wat regels vast. Zo hoor je ze in principe alleen te dragen bij overhemden die een dubbelgeslagen manchet hebben.

Een goed horloge

Elke man heeft natuurlijk een goed horloge nodig. Tegenwoordig kunnen we ook gewoon de tijd zien op onze telefoon maar tegelijkertijd is een horloge natuurlijk nog altijd een mooie accessoire die je outfit accentueert. Horloges kunnen al snel heel duur worden maar het is helemaal niet nodig om een gigantische bak geld te investeren om een goed horloge te krijgen. Je kunt tegen ene normale prijs al een heel mooi en stijlvol horloge aanschaffen waar je nog jaren plezier van zult hebben.

 

Pochet

Een pochet, zoals de wereldberoemde filmregisseur Guy Ritchie ooit zei, maakt van een pak, jouw pak. Het is een klein accent dat juist heel veel kan toevoegen aan je outfit. Er zijn verschillende manieren om je pochet te vouwen.

Armbanden en kettingen

Alhoewel er bij armbanden en kettingen vaak aan sieraden voor vrouwen worden gedacht, is het ook voor mannen een heel goed idee om ze te dragen. Er zijn meer dan genoeg opties in stijlvolle armbanden en kettingen voor mannen. Denk bij armbanden vaak aan leren armbaden. Veel roksteren en bijvoorbeeld acteurs zoals Johnny Depp dragen dergelijke accessoires. Als je echt een eigen stijl wilt ontwikkelen kun je er ook voor kiezen om ringen te dragen.