De ideale chill avond voor een vrouw

Door de corona tijd nu zijn we eigenlijk bijna verplicht om in de avonden thuis lekker te gaan chillen. We worden geadviseerd zo veel mogelijk binnen te blijven en daar houden we ons dan ook allemaal aan. Zeker nu de horeca weer dicht is, valt er gewoon vrij weinig te beleven. Laten we dit moment dan ook met z’n allen pakken voor me-time en self care en laten we onze avonden goed benuttigen! Wij gaan daarom wat tips delen voor de ultieme chill avond hoe je heerlijk tot rust komt.

De outfit

Waar de avond begint, is het veranderen van de outfit. Normaal zou je terugkomen uit werk en trek je die strakke broek natuurlijk als eerste uit. Nu er thuisgewerkt wordt heb je wellicht al een chill broek aan. Een fijne outfit is ontzettend belangrijk voor een avond tot rust komen. Denk aan een lekkere pyjamabroek of joggingsbroek, of trek je nachtkleding alvast aan. Er is ontzettend mooie nachtkleding dames, dus als jij je daar prettig in voelt is dat ook een mogelijkheid. Joggingsbroeken, chill truien en pyjama’s zijn ook altijd lekker op een maatje groter te kopen. Grote maten kleding vind je tegenwoordig ook overal. 

Snacks

Voordat je begint aan een goede film of je favoriete serie, is het natuurlijk erg belangrijk dat je favoriete snacks aanwezig zijn. Zout, zoet, zuur, het kan allemaal. Popcorn, chips, toastjes met brie, nacho’s, cake, taart, je kunt het je zo gek nog niet bedenken. Koop waar jij zin in hebt. Verwen jezelf en gun jezelf ook eens om te cheaten. Morgen weer een nieuwe dag om je bezig te houden met sporten en goed voor je lichaam zorgen wat betreft voeding.

Bed of bad

De een houdt ervan om een film of serie te kijken in bed, maar de ander kiest ook voor het bad. In bad gaan kan natuurlijk ontzettend ontspannend zijn. Kaarsjes aan en gaan met die banaan. Maar er zijn vrouwen die er snel naar van worden en weer snel het bad uit willen. Dan is het natuurlijk beter om gelijk lekker in bed of op de bank te duiken en daar je hele avond op door te brengen. Dit is een persoonlijke voorkeur. Kaarsjes aansteken is hoe dan ook een goed idee. Zorg voor genoeg zachte kleden en dat de ruimte niet al te licht is en ga vol op genieten van jouw favoriete film of serie! De keuze is aan jou.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *