De lekkerste champagnes voor thuis

Eens de zoveel tijd is het belangrijk om jezelf eens iets lekkers cadeau te doen. Zeker in deze tijd dat we niet op ons favoriete festival zijn, in onze geliefde discotheek staan of niet op de vakantie zijn in één of ander zonovergoten oord. We moeten dan niet gelijk in een depressie duiken, maar dan moeten we er thuis wel het beste van maken. Het is dan helemaal geen gek idee om thuis eens een keertje uit te pakken. Wat je doet? Je bestelt wat lekkere dingen te eten en dan daarbij bestel je ook gelijk een goede fles champagne. Het bestellen van een fles champagne is natuurlijk niet zoiets van de eerste die je ziet, die kies je uit. Je zal ook wel wat voorwerk moeten doen om een echt goede fles champagne te kopen. Benieuwd wat de lekkerste champagnes voor thuis zijn? Lees dan snel verder!

Moët en Chandon

De bekendste champagne ter wereld is van het merk Moët en Chandon. Het champagnemerk heeft door de jaren heen zijn uitstekende reputatie bewezen en er zijn ook maar weinig mensen die het merk niet kennen. Naast de uitstekende smaak is de champagnefles op zichzelf ook een ware belevenis. De marketing van dit merk zit al jaren goed in elkaar en het klassieke logo is hedendaags een waar stijlicoon onder de champagnes.

Veuve Clicquot

Een ander champagnemerk die thuis goed te drinken is, is het merk Veuve Clicquot. Deze champagne staat bekend om zijn rijke historie, zijn uitmuntende kwaliteit en ook voornamelijk een opvallend uiterlijk. Voor Nederlanders past het oranje uitermate goed bij ons Koningshuis en de fles kan bijvoorbeeld op Koningsdag ook niet ontbreken. Naast het uiterlijk heeft de champagne uit het beroemde champagnehuis uit Reims ook nog eens een uitstekende smaak.

Dom Perignon

Voor de echte fijnproever en als je echt wilt uitpakken is er een hele speciale champagne. De champagne is wel iets duurder dan de voorgaande merken, maar het champagnemerk staat wel bekend als één van de meest prestigieuze champagnemerken van de wereld. Het gaat om niets minder dan het merk Dom Perignon. Het merk is vernoemd naar een monnik, waarvan velen geloven dat hij de uitvinder van champagne is. Het mooie aan deze flessen is, dat deze ook als een soort interieurstuk te gebruiken zijn. Met een mooie verlichte fles heb je gelijk een modestuk in huis!

Kies jij voor één van deze flessen dan garandeer ik je dat je een decadente maar ook leuke avond tegemoet gaat!