Een haartransplantatie kan je leven veranderen

Heb je last van haaruitval? Beginnen je inhammen steeds verder terug te lopen? Heb je een beginnende tonsuur (kale kruin)? En ben je het zat? Dan is het tijd om er iets aan te doen. Dat lijkt een moeilijk iets. Maar dat valt reuze mee. Je kunt een haartransplantatie laten uitvoeren in Turkije. Waarom je helemaal naar Turkije moet? Dat is ergens heel logisch, Dr. Cinik heeft jarenlange ervaring en je weet dat het goed zal komen. Een haartransplantatie is een ingreep die je volledig bij bewustzijn ondergaat. Natuurlijk krijg je een plaatselijke verdoving, je zult daarom niets voelen van het verwijderen en van het terugplaatsen van je haar.

Haartransplantatie? Van wie krijg ik dan haar?

Een haartransplantatie gebeurt met je eigen haar. Veel mensen krijgen wat kale plekken aan de zijkanten van hun hoofd of bovenop hun kruin. Veel mensen hebben op hun achterhoofd, net boven hun nek, nog voldoende haar. Dit haar wordt gebruikt om de kalende plekken op te vullen. Hiervoor worden, één voor één de haarzakjes verwijderd uit het gebied op het achterhoofd. Deze haarzakjes worden goed bekeken en geprepareerd. Ze worden apart gelegd en dan kan de transplantatie beginnen. Op de kale plek worden één voor één de haarzakjes teruggeplaatst. Je krijgt dus gewoon je eigen haar weer terug.

Is een zo'n behandeling alleen voor mannen?

Nee, ook vrouwen kunnen last hebben van steeds dunner wordend haar en kale plekken. Toch hoor je eerder mannen over een haartransplantatie dan vrouwen. Dat kan met verschillende factoren te maken hebben. De kans dat vrouwen écht kale plekken krijgen is kleiner dan bij mannen. Als vrouw zul je eerder te maken krijgen met steeds dunner wordend haar. Dit is in veel gevallen een hormoonkwestie. De overgang is al een heftige periode en het dunner wordende haar helpt daar niet bij. Ook hebben veel vrouwen wat langer haar en dit zal moeten worden gekortwiekt voor de haartransplantatie. Dat valt veel meer op dan bij mannen.

Combineer met een reisje naar Turkije

Die haartransplantatie kan ook een mooie reden zijn om eens een reisje naar Turkije te maken. Natuurlijk is dat voorlopig even geen optie, met alle geldende maatregelen is reizen naar het buitenland nu geen goed idee. Maar zodra het weer kan kun je de combinatie gaan maken. Je bent één dag kwijt aan de haartransplantatie en de rest van de periode kun je genieten van dit schitterende land. Je mag met je nieuwe haar direct weer naar buiten. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *