Lekkere warme sloffen

schapenwollen sloffen

De koude dagen zijn er weer in Nederland, dus in het weekend gaan de pantoffels meteen weer aan. Als je van comfortabel houdt dan wil je natuurlijk schapenwollen sloffen. Samen gepaard met een lekker huispak op de bank zitten. Texelana heeft verschillende sloffen voor dames, heren en zelfs kinderen. Heb je een voorkeur voor het soort pantoffel? Wil je liever een instap of bijvoorbeeld een laars? De webshop heeft een uitgebreid assortiment waaruit je kan kiezen. Bekijk de websites voor jou keuze mogelijkheden of maak gebruik van de kieswijzer speciaal gemaakt door Texelana.  

schapenwollen sloffen

Door het bekijken van de kieswijzer op de website zie je een overzicht met het soort pantoffels die beschikbaar zijn. Hier worden ook de eigenschappen besproken. Wist je dat je bij schapenvacht pantoffels het prima mogelijk is om deze met blote voeten te dragen? Let op, als je een bredere voet hebt zijn pantoffels met een rubber zool minder geschikt voor jou. Welke pantoffels geschikt zijn voor jou en nog meer bijzondere eigenschappen schapenvacht heeft lees dit op de website. 

Wanneer je een of meerdere pantoffels via de webshop besteld zijn deze binnen één tot drie dagen opgestuurd, mits deze op voorraad zijn. Bekijk je liever de producten in een fysieke winkel in plaatst van online? Dit is mogelijk in de drie winkels op Texel. In de winkel kan je vragen naar het soort sloffen en de voordelen van schapenvacht. Wie weet misschien vind je nog wel die ene paar sloffen die niet meer online beschikbaar waren. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *