Ook online je cadeau kiezen

online verlanglijstje

Waar je voorheen gebruikt maakte van een handgeschreven lijstje om je wensen te vermelden, maakt men vandaag de dag gebruik van een online verlanglijstje. Op wammes-gifts.nl maak je voor je vrienden en familie heel eenvoudig online een lijstje waar je al je wensen op kunt zetten. Je deelt de link en iedereen kan direct zien wat je wensen zijn, desgewenst kun je de lijst personaliseren met een eigen afbeelding. Op deze manier weet iedereen dat het jouw lijstje is, op verschillende apparaten kun je het lijstje bekijken en aanpassen. Zowel op een tablet, computer en smartphone.

online verlanglijstje

Doe een leuk idee op

Een online verlanglijstje is natuurlijk wel leuk, maar dan moet je wel weten wat je wilt hebben. Ook dit is geen probleem op wammes-gifts.nl, op de website kun je leuke ideeën opdoen in de geschenkengids. Kopieer eenvoudig de link, zet deze in je lijstje en iedereen ziet direct wat je wensen zijn. Weet iemand wat die wil kopen van je lijstje, kan diegene dat simpel doorstrepen en iedereen ziet dat ze dat niet meer kunnen kopen. Geen dubbele cadeaus meer, niet alleen leuk voor iemand die het cadeau krijgt maar ook voor de gever.

online verlanglijstje

De cadeauzoeker

Weet je echt niet wat je moet vragen en ben je even de inspiratie kwijt, met de cadeauzoeker op de website van wammes vind je altijd wel een origineel cadeau. Ook als je voor iemand anders een cadeau zoekt komt dit goed van pas, voor de kerstdagen, verjaardagen of je kunt natuurlijk ook gewoon iemand wat cadeau doen. Als je jezelf eens wilt verwennen met wat leuks kun je de zoeker ook gebruiken, op veel manieren komt de website van pas. Op wammes-gifts.nl vind je altijd wel een passend en leuk cadeau voor jezelf, of voor een ander.