Steeds meer rokers stappen over van sigaretten naar een e smoker

Sigaretten verliezen al jaren aan populariteit. Door verschillende aanpassingen in de wetgeving, zo mag er al een aantal jaren op verschillende plekken niet meer binnen gerookt worden, en de veranderende publieke opinie is het percentage rokers gestaag afgenomen. Daartegenover staat dat de e sigaret of vaping die sinds een aantal jaren op de markt is in populariteit wint. Dit zien we terug in zowel jongeren als de geroutineerde rokers die een overstap wagen.

Doordat je met een e smoker zelf de hoeveelheid nicotine kan regelen kan je geleidelijk je afhankelijkheid afbouwen. Een e smoker is daarom ook een prima alternatief voor sigaretten voor rokers die willen overstappen om zo makkelijker te kunnen stoppen met roken. Het stoppen met roken is voor veel gebruikers lastig, raadpleeg daarom voor aanschaf een expert die je op basis van jouw gebruik kan voorzien van de juiste hoeveelheid. Zo vergroot jij de kans op een succesvolle poging.

Een E sigaret kopen kan eenvoudig bij verschillende webwinkels. Ook lokale tabakswinkels hebben tegenwoordig e sigaretten in hun assortiment. Deze zijn er in verschillende soorten waardoor er aan verschillende wensen voldaan kan worden. Combineer en experimenteer naar gelang met verschillende smaken, voltage en wattage. Mocht je er zelf niet uitkomen dan kan je ook advies vragen bij het verkooppunt. Zo ben je er altijd zeker van dat jij het product hebt dat het best bij jouw wensen past.

Het gebruik van e sigaretten wordt afgeraden voor personen jonger dan 18 jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *