Tassen laten bedrukken als promotiemateriaal!

Flanerend over straat met een gepersonaliseerde tas om je schouder of in je hand? Dat kan gewoon! Of je nu al je personeel en zakenrelaties de straat op stuurt met de schoudertas met het logo van jouw bedrijf erop, of dat je je merk wil laten stralen op de voetbalclub door voetbaltassen te laten bedrukken, het kan allemaal! Tassen kunnen eenvoudig als promotiemateriaal worden gebruikt. Tassen bedrukken met jouw eigen logo of slogan, wordt deze gezien en verwek je naamsbekendheid. Leuk en handig!

Zelf ontwerpen

Hoe leuk is het om mensen over straat te zien gaan met een tas ontworpen door jou? Ontwerp je eigen tas in een online editor en pak iedereen in. Of je nou tassen wil laten bedrukken of een tas wil laten borduren, je maakt het zo eenvoudig online. Kies de tas die bij je past, upload al je bestanden in de editor, customize er op los en creëer een uniek merk.

Het is niet vanzelfsprekend dat je al een ontwerp klaar hebt staan. Wil jij een tas bedrukken maar ben je nog op zoek naar inspiratie? Neem dan eens een kijkje op www.vanhelden.nl

Verschillende soorten tassen

De tas is een van de meest onmisbare items ter wereld. Overal waar je gaat en staat, zie je mensen sjouwen met tassen. Grote tassen, kleine tassen, tassen bedrukt met logo, big shoppers, rugzakken; je kan het zo gek niet bedenken of het wordt op straat gedragen. Bij van Helden zijn alle soorten tassen voor je verzameld op een pagina. Denk goed na over welk type tas bij jou of je doelgroep past en waarom je kiest voor tassen bedrukken of tassen borduren.

Laat bijvoorbeeld een plastic tas bedrukken met je logo als welkomstcadeau voor nieuwe klanten, bedrukte tassen van plastic zijn de perfecte promotionele giveaways en als je écht indruk wil maken laat je vilten tassen bedrukken.