Wat stop je in een Kerstpakket?

We kennen allemaal wel iemand die met Kerst wat extra zorg kan gebruiken: misschien is het een vriend die het moeilijk heeft of iemand die tijdens de vakantie niet bij zijn dierbaren kan zijn. Of misschien is het een familielid dat dol is op een pakket voor militaire zorg of een leraar of zorgverlener die een grote dankbetuiging verdient. Een kerstpakket bestellen is een persoonlijk cadeau met wat extra aandacht dat de geesten echt kan opfleuren.

De basis


Een pakket kan een doos zijn vol met dingen waarvan je weet dat iemand het nodig heeft of leuk vindt. Of de inhoud kan samenkomen om een verhaal te vertellen. Of geef je vriend (in) alle elementen van een ervaring. Welke kant je ook op gaat, hier zijn enkele -cadeaus voor kerstpakket voor de feestdagen.

Traktaties: begin met hun favoriete drankje, koekjes, snoep of snacks.

Een manier om zichzelf te trakteren: gooi een cadeaubon in bij hun favoriete restaurant, winkel, theater of online service.

Iets nuttigs of nuttigs: geef een kerstwijnstop bij die fles wijn, een mooi bord met koekjes of een leuke kaarthouder met een cadeaubon.

Een beetje comfort: voeg knusse sokken, een kaars met een ontspannende geur of een dikke mok toe.

Persoonlijke accenten: voeg een cadeau of aandenken toe dat een verhaal vertelt of een persoonlijk tintje toevoegt, zoals een ornament of fotolijst (inclusief foto).

De kaart: omdat er geen betere manier is om ze te vertellen hoeveel ze voor je betekenen.

De afronding


Zodra je alle items voor je kerstpakket hebt verzameld, voeg je een extra vleugje kerstwonder toe door je pakket op een feestelijke manier te schikken en in te pakken en je boodschap met de hand op een kerstkaart te schrijven. Je krijgt een cadeau dat niet alleen uniek is, maar echt laat zien dat je iemand kent en om hem geeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *