Welke games zijn er leuk om eens te spelen

Tijdens de corona uitbraak zijn we allemaal steeds meer nieuwe dingen gaan uitproberen. Sommige mensen begonnen met het lezen van boeken, wandelen of hardlopen en ook een hele grote groep koos ervoor om te gaan gamen. Gamen is al jaren een populaire hobby en inmiddels zijn er ook steeds meer betaalde gamers. Die van deze hobby een baan hebben gemaakt. Doordat er veel gamers worden gestreamd, gevolgd en actief zijn is het ook voor de commercie steeds interessanter. Nu zullen we op dat gedeelte wat minder inzoomen, maar zullen we eens kijken naar toffe games die het voor de beginnende gamer ook leuk maken. 

Nieuwe games in 2020

Vorig jaar zijn er weer wat nieuwe games uitgekomen. Daarvan zijn de meest uit het oog springend: Assassin’s Creed Valhalla, The Division 4 PS4, Immortals Fenyx Rising, Cyberpunk en Godfall. Ook in 2021 hebben we alweer van enkele mooie release kunnen genieten. Zo kwam Far Cry 6 eindelijk uit, maar ook Outriders, Halo Infinite en Gran Turismo 7 zijn populaire games. Er is een verscheiden aanbod, dus ben je meer van de shooter games, speel je graag met vrienden of hoe je meer van games met een goede verhaallijn. Voor ieder is er wel wat wils. De nieuwe releases hebben natuurlijk een bijzonderheid. Sinds vorig jaar is namelijk de Xbox Series X en de PS5 in de verkoop gegaan. Nieuwe release van nieuwe consoles zorgt altijd weer voor veel nieuwe en toffe games die je kunt spelen.

Persoonlijke favoriet om te geven

Hoewel iedereen zijn eigen voorkeur heeft, is het ook wel leuk om iets te delen over eigen favoriete games. Zo is Far Cry 6 een leuk nieuw spel, waarbij je een dictator en zijn zoon moet verslaan om Yara te bevrijden. Een grimmige sfeer in de hedendaagse guerrillastrijd. Wat het zo leuk maakt is de leuke features die in de game zitten verwerkt. Doordat het zich afspeelt in de huidige tijd is het ook een reëel beeld van de situatie. Het maakt het net wat “echter” allemaal. Een leuk verhaal waar je uren speelplezier van kunt hebben. Helaas moeten we er wel nog even op wachten, want de game is nog niet in de verkoop gegaan.    

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *